• The Same Day

    Phone Repair

  • Multi-Brand

    Device Service

  • Any Computer Problems?

    We Will Help

Όροι και Προϋποθέσεις

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα Athens Repair Hub. Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας και τη χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε να τηρείτε και να συμμορφώνεστε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά.

  1. Υπηρεσίες Η Athens Repair Hub προσφέρει υπηρεσίες επισκευής υπολογιστών και ηλεκτρονικών συσκευών, βασιζόμενη στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τη διάγνωση και επισκευή προβλημάτων, καθώς και την αντικατάσταση ανταλλακτικών όπου απαιτείται.
  2. Μετά την παράδοση της συσκευής σας για επισκευή, θα ενημερωθείτε για την προβλεπόμενη διάρκεια επισκευής. Η συσκευή σας θα παραμείνει στο κατάστημά μας για 30 ημέρες μετά την ενημέρωσή σας σχετικά με την ολοκλήρωση της επισκευής. Αν δεν παραληφθεί η συσκευή σας εντός αυτού του χρονικού περιθωρίου, θα θεωρηθεί εγκαταλελειμμένη και θα υποβληθεί σε διαδικασία ανακύκλωσης.
  3. Ευθύνη Η Athens Repair Hub δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημιά των δεδομένων που ενδέχεται να περιέχονται στις συσκευές που υποβάλλονται σε επισκευή. Συνιστούμε στους πελάτες να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων πριν παραδώσουν τις συσκευές τους για επισκευή.Το Athens Repair Hub δεν φέρει ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες προκύψουν από την επισκευή ή τη χρήση της συσκευής μετά την παράδοση στον πελάτη.Η Athens Repair Hub δεν φέρει ευθύνη για απώλεια, ζημιά ή κλοπή της συσκευής σας κατά τη διάρκεια της επισκευής. Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, παρεπόμενη, ιδιαίτερη ή επακόλουθη ζημία που μπορεί να προκύψει από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης των υπηρεσιών μας.
  4. Προσωπικά Δεδομένα Στην Athens Repair Hub δεσμευόμαστε να προστατεύουμε την ιδιωτικότητα των πελατών μας. Οποιεσδήποτε πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα παρέχονται από τους πελάτες θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εκτέλεση των υπηρεσιών και δεν θα διατίθενται σε τρίτους, εκτός αν απαιτείται από το νόμο.
  5. Τροποποιήσεις Η Athens Repair Hub διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι τροποποιημένοι όροι θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μόλις δημοσιευτούν σε αυτήν την ιστοσελίδα.
  6. Οι τιμές για τις υπηρεσίες μας καθορίζονται σύμφωνα με την προκαθορισμένη τιμολογιακή πολιτική της Athens Repair Hub. Οι πληρωμές πρέπει να γίνονται σύμφωνα με τους όρους που έχουν συμφωνηθεί. Οποιαδήποτε οφειλή θα πρέπει να εξοφλείται πλήρως πριν την παράδοση της συσκευής σας.
  7. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και τις ευρωπαϊκές νομικές διατάξεις. Οι διαφορές που προκύπτουν από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις υπάγονται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων.
  8. Η Athens Repair Hub διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ενημερώσει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι τροποποιήσεις θα τίθενται σε ισχύ από τη στιγμή της δημοσίευσής τους στην ιστοσελίδα μας.

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα Athens Repair Hub. Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.