Ναι, παρέχουμε εγγύηση για τις επισκευές μας. Η διάρκεια της εγγύησης εξαρτάται από τον τύπο της επισκευής και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται. Θα σας δώσουμε πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση για κάθε επισκευή που πραγματοποιούμε.
Δεχόμαστε μεθόδους πληρωμής όπως μετρητά, κάρτες (πιστωτικές/χρεωστικές), Paypal, και ηλεκτρονικές μεταφορές χρημάτων.
Ναι, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη μετά την επισκευή. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μετά την επισκευή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το επιλύσουμε.
Συστήνουμε τη χρήση ενός ενημερωμένου αντιικού προγράμματος και την προσεκτική περιήγηση στο διαδίκτυο. Επίσης, αποφεύγετε την ανοιχτή πρόσβαση σε αναξιόπιστες ιστοσελίδες και το άνοιγμα συνημμένων από άγνωστους.
Προτείνουμε να αποφεύγετε την πλήρη εκφόρτιση και επαναφόρτιση της μπαταρίας συχνά. Επίσης, αποσυνδέστε τον φορτιστή όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό 211 4067708 ή να επισκεφθείτε την σελίδα Ραντεβού από το μενού παραπάνω η χωρίς ραντεβού επισκεφθείτε το κατάστημά μας στη διεύθυνση Στουρνάρη 21, Αθήνα.
Ναι, προσφέρουμε υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για Σταθερούς υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, φορητούς σκληρούς δίσκους, HDD, SSD, USB Sticks. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να βοηθήσουν στην ανάκτηση απολύτως απαραίτητων δεδομένων από προβληματικές συσκευές.
Ναι, παρέχουμε υπηρεσία αντικατάστασης μπαταριών για smartphones. Έχουμε γνήσιες ανταλλακτικές μπαταρίες για πολλά μοντέλα smartphones και μπορούμε να αντικαταστήσουμε την παλιά μπαταρία σας με μια νέα.
Μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Αν το πρόβλημα συνεχίζεται, είναι πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα με το λογισμικό ή τον σκληρό δίσκο, και θα πρέπει να επισκεφθείτε το κατάστημά μας για επισκευή.
Μπορείτε να κρατήσετε την απόδοση του smartphone σας υψηλή εκτελώντας ανανεώσεις λογισμικού, διαγράφοντας περιττά αρχεία και εφαρμογές, και περιορίζοντας την εκτέλεση εφαρμογών στο παρασκήνιο.